Екотренди

Нова сходинка в еволюції чистоти: що таке онлайн-хімчистка та як вона працює

4 Хв

Чи бувало в тебе так, що ти збираєшся завезти речі до хімчистки, але все не вистачає то часу, то сили, та і ціни кусаються, бо ж до цінника завжди знайдеться, що докинути? У нас частенько таке буває, тому поділимося з тобою історією від наших партнерів – онлайн-хімчистки «MINK», які знайшли вихід із ситуації.

Що таке онлайн-хімчистка та чому її варто спробувати?

Привіт, познайомимося?

Ми – перша онлайн-хімчистка «MINK», яка позбавить тебе безлічі повсякденних клопотів та звільнить трішки часу на себе. Не дуже зрозуміло, що означає оце «онлайн»? Зараз все розкажемо.

Всі ми знаємо про офлайн-пункти прийому хімчисток, які частенько розташовані не в найзручніших місцях. До них треба виділити час на доїзд та знайти місце, щоб припаркуватися. Для нас це завжди був ще той виклик. Іноді в офлайн-точках нам доводилося і червоніти, коли речі з усіма плямками перед нами розгортали, та ще й чек треба було якось не загубити, щоб все повернути назад. А потім треба було забрати і на витягнутих руках нести своє добро додому.

Тож ми зібрали всі наші болі, покумекали й почали змінювати все на краще. Спершу вирішили відмовитися від офлайн-точок. Нам не потрібно закладати орендну плату приміщень у вартість послуг, а нашим Гостям більше не доводиться кудись їхати та тижнями катати свої речі в багажнику автівки.

Якщо коротко, щоб скористатися онлайн-хімчисткою, просто збираєш свої речі, тицяєш в смартфоні на зручний час та чекаєш на кур’єра. І дуже скоро отримуєш все чистеньке та гарненьке назад. Знову ж, в зручний час та місце.

Що таке онлайн-хімчистка та як вона працює (1)

А тепер розкладемо все по поличках.

Щоб віддати речі до хімчистки, збери все необхідне та виклич кур’єра у зручний час за вказаною адресою. Наш кур’єр примчить до тебе хоч додому, хоч в офіс, та забере всі твої речі, гарненько їх спакувавши в спеціальний мішечок. Задля безпеки речей мішечок буде закріплено пломбою з унікальним номером. Далі в розподільчому центрі ми все розберемо та надішлемо необхідну інформацію про терміни та обсяги виконання робіт і ціну на підтвердження в месенджері. Все влаштовує? Тоді напиши нам «Ок», і ми миттєво почнемо доглядати за твоїми речами. Якщо ж ні, скасуй замовлення, і ми безкоштовно повернемо всі речі назад.

Все максимально просто і зрозуміло.

Як тільки речі будуть готові, ми знову узгодимо з тобою час та адресу доставки (якщо вона змінилася) та все привеземо. Всі процеси ти зможеш контролювати онлайн та не хвилюватися, адже ми з тобою будемо постійно на зв’язку. Якщо ж ти живеш не в Києві, можеш надіслати нам свої речі «Новою Поштою», просто напиши попередньо нам про це. Лиш не забудь закласти додатковий час на дорогу. А далі все за тою ж схемою.

Що таке онлайн-хімчистка та як вона працює (2)

Ми все гарненько почистимо, відремонтуємо, попрасуємо, запакуємо та повернемо.

Для тебе – мінімум клопотів та максимум вільного часу. Для нас – приємні посмішки щасливих власників улюблених светриків, кросівок, пальт чи навіть ковдр, які знову сяють, ніби щойно з магазину.

Чому саме «MINK»?

Тому що для нас кожна річ має значення. Ми однаково дбайливо та з усім нашим досвідом беремося як за старі кеди, які бачили стільки всього, що й годі уявити, так і за нову брендову сукенку, яка вперше побачила світ лише вчора.

У наших чистовершників «MINK» золоті руки, тож твої речі можуть не тільки почистити та випрати, а й полагодити. Ви б бачили здивування наших Гостей, які замість старих кросівок отримали їх, ніби щойно з магазину. А в’язану кофтинку, яка почала торочитися, а тепер нби нова… Це ж справжня магія!

Що таке онлайн-хімчистка та як вона працює (3)

Ми працюємо до пізнього вечора: з 10:00 до 22:00, аби підлаштуватися під твої плани й в жодному разі в них не втручатися. Наш кур’єр приїде саме тоді, коли ти на нього чекатимеш. І неважливо, чи потрібно забрати одну річ чи цілий мішок, виклик кур’єра в Києві безкоштовний за будь-яких умов.

Знаємо-знаємо, ціна мала б бути пунктом один, адже частенько віддаєш в хімчистку річ, розраховуєш на одну ціну, а тоді виявляється, що на сайті цінник вказаний мінімальний. В результаті переплачуєш ще 50% і отримуєш зіпсований настрій. Щоб більше такого не траплялося, ми потурбувалися, аби в хімчистці у смартфоні «MINK» все було максимально прозоро. Звісно, бувають різні випадки, але якщо ціна і відрізнятиметься від нашого прайсу, ми обов’язково запитаємо чи тобі це підходить та повернемо річ, якщо тобі не підходить. Що може вплинути на зміну ціни на хімчистку? Наприклад, комбінований склад речей, коли куртка має і шкіру, і замшу.

Оплату приймаємо готівкою або карткою уже постфактом, коли кур’єр привезе чисті речі. Тож жодних ризиків.

Що таке онлайн-хімчистка та як вона працює (4)

У нас все чесно, тож якщо нашим чарівникам виявиться не під силу впоратися з твоїм завданням – відчистити чи відремонтувати, ми про це скажемо і запропонуємо варіанти. Наприклад, можемо запропонувати залишити річ ще на кілька днів та дати нам другий шанс, якщо такий є, або ж доставимо річ назад без будь-якої плати. Але обіцяємо спершу зробити все, що в наших силах, і навіть трішки більше!

А ще ми хочемо зберегти нашу природу, щоб все було максимально екологічно. Тому використовуємо максимально безпечні та екологічні засоби й продовжуємо життя вашим улюбленим речам. Адже якщо доглядати за річчю професійно, вона максимально довго радуватиме око та зберігатиме вигляд новенької. Так ви заощаджуєте на купівлі нових речей та не засмічуватимете природу. І вуаля! – всі у виграші.

Ми завжди в процесі удосконалення, шукаємо нові шляхи зробити наш сервіс ще зручнішим, якіснішим та екологічним, тож завжди відкриті до пропозицій та ідей Гостей.
Тож підсумуємо, як працює онлайн-хімчистка:

  • курʼєр онлайн-хімчистки «MINK» забирає твої речі;
  • ти погоджуєшся з переліком робіт та ціною, яка не зміниться після завершення хімчистки;
  • далі відбувається магія хімчистки, ремонту та прання;
  • курʼєр онлайн-хімчистки «MINK» привозить твої речі.

Тож спробуй! Ми з нетерпінням чекаємо на твої речі.

Візьмемо твої клопоти про речі на себе, щоб звільнити час для приємного!

Що таке онлайн-хімчистка та як вона працює (1)

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
ЕкотрендиСвідомі тренди

Що таке етичний бренд

8 Хв
Розповідаємо, які бренди вважаються етичними та як їх розпізнати. Коли ми купуємо товари або оплачуємо послуги якогось бренду, ми спонсоруємо та підтримуємо…
ЕкотрендиГайд покупця

Як контролювати імпульсивні покупки

8 Хв
Зібрали сім порад, щоб не піддаватися на емоції під час шопінгу. Спойлер – створюй список важливих штук та роби запаси продуктів. Імпульсивна…
ЕкотрендиГайд покупця

Як вивести плями від вина безпечними способами

7 Хв
Розповідаємо, як позбутися плям від вина безпечними для здоров’я та екології засобами та способами.
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *