Екотренди

Новинки лютого: екологічна побутова хімія для твого дому

3 Хв

Останнім часом ми все більше часу проводимо вдома. А ще ми почали більше стежити за безпекою в домі: стараємося вибирати неагресивні засоби для прибирання, стежимо за складом в продуктах і вибираємо екологічні товари.

Що таке екологічна побутова хімія? Це не тільки ті засоби, які виготовлені з натуральних інгредієнтів. Екологічна побутова хімія виготовляється на безпечних виробництвах, які не завдають шкоди довкіллю. В складі таких засобів – речовини, які не забруднюють воду і ґрунти. Також опаковання таких засобів – з матеріалів, які переробляються. І найважливіше – екологічна побутова хімія максимально безпечна для твого здоров’я. А якщо в домі є діти чи домашні тварини, то без безпечних засобів для прибирання не обійтися. В лютому на MAUDAU поповнення: в асортименті з’явилися нові екологічні засоби для прибирання. 

Sansin

Органічний

Є дитяча серія

Призначення: засоби для прання

Не містять фосфатів і хлору, гіпоалергенні, опаковання переробляється

Європейський бренд органічної побутової хімії “Sansin” тільки недавно вийшов на український ринок. Компанія пропонує рідкі гелі і кондиціонери для прання для різних типів тканин, засоби для дитячого прання. Яскрава зручна опаковання виготовлена з переробленого пластику (цей пластик можна здати на повторну переробку), а самі засоби не тестують на тваринах. Всі засоби Sansin є біорозкладними, а в складі засобів немає хлору, фосфатів і штучних барвників.  

EcoPlant For Home

Сертифікований еко-бренд 

Екосертифікація І типу (безпечний для дітей)

Призначення: засоби для прання, для миття скляних поверхонь, для посуду, для прибирання ванни і кухні

Гіпоалергенні, веганські, опаковання переробляється

Бренд “EcoPlant for Home” пропонує екологічні засоби для всіх випадків життя: і для прання, і антижир для кухні, і універсальні засоби для прибирання. Всі рецептури – безпечні і екологічні, жоден з засобів не тестується на тваринах. Крім цього, “EcoPlant for Home” має сертифікацію “Зелений журавлик”, яка свідчить про екологічність всього циклу виробництва. Засоби з “жруавликом” можна використовуватися для прання дитячого одягу. 

DeLaMark

Сертифікований еко-бренд 

Є дитяча серія

Призначення: широкий вибір товарів для прибирання і прання; засоби для догляду за тілом

Без фосфатів, екологічне виробництво, опаковання переробляється

“DeLaMark” – відомий в Україні бренд безфосфатних пральних порошків і екологічних засобів для миття посуду. Але нещодавно бренд розширив своє виробництво і потішив екоспільноту засобами для догляду за тілом. Шампуні, гелі для душу, рідке мило, креми, гідрофільні олійки і навіть маски для волосся – мало ековиробників можуть похвалитися таким асортиментом товарів. З цікавих новинок – екологічні дитячі зубні пасти. Всі товари “DeLaMark” мають сертифікат “Жива планета”. А під час виробництва компанія дотримується принципу Zero Waste (нуль відходів).

Фрекен Бок, серія Go Green

Сертифікований еко-бренд 

Призначення: широкий вибір товарів для прибирання і прання

Натуральний склад без хімічних барвників, опаковання переробляється

Нещодавно “Фрекен Бок” випустив серію засобів для прибирання “Go Green”. На всіх товарах вказаний відсоток натуральних компонентів в складі засобу (основа засобів – рослинна сировина). В складі нема фосфатів і  небезпечних речовин, тому більшість засобів безпечні для алергіків. Звісно, товари серії “Go Green” не тестуються на тваринах. Опаковання можна здати на переробку як на станціях сортування сміття, так і спеціальних контейнерах магазинів-партнерів. 

178 записи

Про автора
Привіт, я Наталка – редакторка M Journal. Розбираюся в сучасних трендах, щоб купувати раціонально та жити свідомо. Разом з іншими авторами та авторками пишемо про це статті для журналу MAUDAU. Напиши мені, якщо маєш ідею для публікації або будь-які питання щодо журналу. Дякую, що читаєш!
статті
Схожі записи
ЕкотрендиСвідомі тренди

Що таке етичний бренд

8 Хв
Розповідаємо, які бренди вважаються етичними та як їх розпізнати. Коли ми купуємо товари або оплачуємо послуги якогось бренду, ми спонсоруємо та підтримуємо…
ЕкотрендиГайд покупця

Як контролювати імпульсивні покупки

8 Хв
Зібрали сім порад, щоб не піддаватися на емоції під час шопінгу. Спойлер – створюй список важливих штук та роби запаси продуктів. Імпульсивна…
ЕкотрендиГайд покупця

Як вивести плями від вина безпечними способами

7 Хв
Розповідаємо, як позбутися плям від вина безпечними для здоров’я та екології засобами та способами.
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *