Краса і здоров'я

Красива й доглянута шкіра разом з українським брендом «BEAUTYDERM»

6 Хв

Красива й доглянута шкіра обличчя – один з найважливіших елементів зовнішності людини, а також ознака доброго здоров’я. Саме тому в усі часи жінки володіли таємними знаннями й засобами, які допомагали їм зберігати красу шкіри. На щастя, новітні технології та сучасні виробники косметики позбавили людей необхідності створювати засоби краси власноруч.

Українській бренд «BEAUTYDERM» має за мету зберігати вашу природню вроду, а також ваш час. Будь-яка жінка знайде саме свій ідеальний засіб «BEAUTYDERM» серед їх різноманіття. Ви можете завжди бути впевненими в якості та ефективності цих продуктів, адже всі вони виготовляються із сучасних європейських сертифікованих компонентів.

Догляд за обличчям

Очищення шкіри

Cерія засобів «Hyaluronic» була розроблена для м’якого, та водночас ефективного очищення шкіри обличчя та шиї від макіяжу та інших забруднень, що з’являються протягом дня. До складу входить гіалуронова кислота, яка підтримує оптимальний рівень вологи у шкірі, тим самим надаючи їй пружності, а також допомагає захистити від агресивних факторів навколишнього середовища. Очищення шкіри без відчуття сухості – саме те, що потрібно для людей з сухим та нормальним типами шкіри.

Радимо спробувати: 

Міцелярна вода Beauty Derm з гіалуроновою кислотою

Пінка для вмивання Beauty Derm з гіалуроновою кислотою

Тонік для обличчя Beauty Derm з гіалуроновою кислотою

Cерія засобів Hyaluronic - MAUDAU

Засоби «Detox» містять у складі активоване вугілля, яке відмінно очищує обличчя та наче губка вбирає залишки бруду із пор, допомагає нормалізувати роботу сальних залоз та надає антибактеріальний ефект. Саме тому ця серія – ідеальний вибір для людей з жирним та комбінованим типами шкіри.

Радимо спробувати: 

Гель для обличчя Beauty Derm Detox

Тонік для обличчя Beauty Derm

Міцелярна вода Beauty Derm Detox

Cерія засобів Detox - MAUDAU

Серія очищення та догляду за обличчям, в якій кожна знайде свій улюблений засіб. Представлена широка серія продуктів з унікальними компонентами, що ефективно борються з різними проблеми шкіри. Окрім основних активних компонентів, до складу засобів входять екстракти алое, зеленого чаю матча, ромашки, молочна кислота та ін., які неодмінно допоможуть вам виглядати на сто відсотків.

Радимо спробувати: 

Крем-пінка для вмивання Beauty Derm Cannabis

Гель для вмивання Beauty Derm Lavender

Серія очищення та догляду за обличчям - MAUDAU

Гомаж для обличчя Beauty Derm Matcha

Скраб для обличчя Beauty Derm

Засіб для обличчя Beauty Derm 3в1 для проблемної шкіри обличчя

Серія очищення та догляду за обличчям Beauty Derm - MAUDAU

Маски обличчя від BEAUTYDERM

Сучасні наукові розробки і високі технології дозволяють отримати максимально ефективний продукт. Активні речовини, що входять до складу масок, глибоко проникають у шкіру, діють швидко та дають миттєвий результат, помітний одразу після використання маски.

Радимо спробувати: 

Косметична маска Beauty Derm Банан зволоження

Косметична маска Beauty Derm Томат відбілювання

Косметична маска Beauty Derm Бамбук зволоження

Косметична маска Beauty Derm Асайя омолодження

Маски обличчя від BEAUTYDERM - MAUDAU

Тканині маски є незамінними для кожної жінки. Маски відмінно повторюють форму обличчя та щільно прилягають до шкіри. Завдяки цьому маска живить та зволожує всю поверхню обличчя.
Кожна маска з серії Animal має зображення тваринки, що додасть барв у рутину догляду за обличчям. Обирай своє звірятко!

Радимо спробувати: 

Тканинна маска Beauty Derm Animal seal аqua

Тканинна маска Beauty Derm Animal dog energy

Тканинна маска Beauty Derm Panda whitening відбілююча

Маски обличчя Animal від BEAUTYDERM - MAUDAU

Багаті на вітаміни тканинні маски насичують клітини поживними речовинами, відмінно зволожують, тонізують і дбають про красу та здоров’я вашої шкіри.

Радимо спробувати: 

Тканинна маска Beauty Derm Ягідне смузі

Тканинна маска Beauty Derm

Тканинна маска Beauty Derm

Тканинна маска Beauty Derm Кокос

Тканинні маски Beauty Derm - MAUDAU

Живильні маски на основі колоїдного золота та прополісу допоможуть пом’якшити шкіру, роблячи її гладкою та еластичною. А позолочена тканина основа надає додатковий термоефект для кращого поглинання поживних речовин в епідерміс.

Радимо спробувати: 

Тканинна маска Beauty Derm з Колоїдним Золотом

Тканинна маска Beauty Derm

Живильні маски Beauty Derm - MAUDAU

Кремові маски на основі глини з алое вера, активованим вугіллям та олією жожоба, допоможуть очистити пори та звузити їх, захистити шкіру від негативного впливу навколишнього середовища.

Радимо спробувати: 

Косметична маска Beauty Derm проти мімічних зморшок

Косметична маска Beauty Derm Зволожуюча

Косметична маска Beauty Derm Detox на основі чорної глини

Косметична маска Beauty Derm на основі білої глини

Крем-маски Beauty Derm - MAUDAU

Додатковий догляд за обличчям

Зі змінами шкіри потрібно боротися на ранніх етапах. Помітили сухість, подразнення та втрату свіжості? Додайте до свого догляду гелі-концентрати або сироватки для обличчя BEAUTYDERM. Використовувати засоби BEAUTYDERM із серії додаткового догляду за обличчям можна перед нанесенням макіяжу, перед сном або в якості засобу для масажу обличчя. Обирайте свій засіб та зручний спосіб застосування!

Гель-концентрат на основі гіалуронової кислоти сприятиме збереженню молодого та здорового вигляду вашої шкіри. А гель-концентрат з алое вера нормалізує баланс вологи, поверне шкірі еластичність та пружність.

Радимо спробувати: 

Гель-концентрат для обличчя Beauty Derm з гіалуроновою кислотою та колагеном

Гель-концентрат для обличчя Beauty Derm

Сироватки для обличчя BEAUTYDERM - MAUDAU

Сироватки можна віднести до інтенсивної терапії для шкіри. Вони сприяють вирішенню проблем, пов’язаних зі зморшками, втратою пружності та тонусу шкіри, нестачею вологи; зміцнюють та захищають стінки судин, вирівнюють рельєф шкіри, володіють антиоксидантними властивостями.
Гіалуронова кислота в сироватці Екстра зволоження сприяє глибокому зволоженню шкіри, а комплекс вітамінів в сироватці Інтенсивне живлення сприяє прискоренню регенерації та запобіганню передчасного старіння шкіри. Пептиди в складі сироватки Anti-age сприяють ефективному підтягуванню контуру обличчя та зменшенню зморшок.

Радимо спробувати: 

Сироватка для обличчя Beauty Derm з гіалуроновою кислотою

Сироватка для обличчя Beauty Derm

Сироватка для обличчя Beauty Derm з нанопептидами

Засоби для обличчя BEAUTYDERM - MAUDAU

Догляд за тілом

Секрети молодості, насправді, прості – любити себе і регулярно приділяти собі час. Що, в першу чергу потрібно нашій шкірі? Правильна гігієна, зволоження, живлення, що надовго збережуть молодість та привабливість тіла.
Серія по догляду за тілом на основі соку листя Алое Вера заспокоює та зволожує зневоднену шкіру. Д-Пантенол знімає подразнення і сприяє природній регенерації клітин шкіри, а запатентований комплекс амінокислот Prodew 500 живить шкіру та сприяє оновленню клітин.

Радимо спробувати: 

Гель для душу Алое Вера Beauty Derm

Активний SOS гель Алое Вера Beauty Derm

Скраб-суфле для тіла Алое Вера Beauty Derm

Серія по догляду за тілом на основі соку листя Алое Вера - MAUDAU

Серія по догляду за тілом Cannabis на основі конопляної олії тонізує та живить шкіру. Конопляна олія в основі стимулює вироблення колагену та відновлює ліпідний баланс шкіри. Екстракт зеленої кави та вітамін С сприяють тонізуванню та підвищенню пружності шкіри.

Радимо спробувати: 

Олія пінна для душу Beauty Derm Cannabis

Лосьйон для тіла Cannabis Beauty Derm

Скраб-батер для тіла Beauty Derm Cannabis

Серія по догляду за тілом Cannabis - MAUDAU

Догляд за шкірою рук

Кожна жінка розуміє, що ручки завжди вимагають особливого догляду, адже вони мають бути красивими і ніжними. Ніжні текстури та аромати кремів BEAUTYDERM роблять процес догляду за ручками легким та приємним.
Крем для рук Hydroboost з комплексом церамідів допоможе відновити епідерміс та зберігати вологу всередині шкіри навіть після використання антисептиків.
Крем для рук Spa care, завдяки вмісту пребіотика Biolin P, допоможе відновити та підтримувати захисну функцію епідермісу.

Радимо спробувати: 

Крем для рук Beauty Derm Hydro Boost

Крем для рук Beauty Derm Spa Care

Догляд за шкірою рук Beauty Derm - MAUDAU

Схожі записи
ДобіркиКраса і здоров'я

Як обрати сонцезахисний крем для обличчя

15 Хв
Зібрали поради та добірку засобів, які допоможуть уберегти шкіру від передчасного старіння, опіків та раку. 
Краса і здоров'я

Як вибрати урологічні прокладки

4 Хв
Чи знаєш ти, що кожна третя жінка, старша 35 років, і кожен четвертий чоловік, старший 40 років, стикаються з проблемою нетримання сечі?…
Краса і здоров'я

Smart-догляд та парфуми від українського бренду Sister’s Aroma

3 Хв
Кожен продукт «Sister’s Aroma» створюється з любов’ю та турботою до навколишнього середовища та людей. Підтвердження цьому – природні компоненти, натуральний склад та…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *