Новини

Чудові знижки на товари для дому і текстиль

1 Хв

Маркет важливих штук MAUDAU запускає акції на товари для дому, постіль, текстиль та кухонне приладдя. До кінця квітня купуй за найвигіднішими цінами все для затишку свого дому – діють знижки до 61% відсотка.

На сторінці акцій ви знайдете весь перелік актуальних пропозиції. Зараз варто звернути увагу на знижки до 61% на текстиль для дому. Участь в акції бере дитяча постіль і наматрацники, надзвичайно зручні простирадла на гумці, наволочки, підковдри. Так само можна придбати рушники і комплекти постелі зі знижкою. А для комфортного сну можете вибрати собі подушки, ковдри і пледи з гарною знижкою.

До -20% на текстиль для кухні – розпродаж кухонних рушничків, прихваток і рукавичок для захисту від гарячого. Додайте яскравих деталей на вашу кухню!

До -49% на кухонне приладдя – встигніть придбати зі знижкою святковий посуд і посуд для приготування їжі. В розпродажі беруть участь товари брендів Krauff, Bormioli Rocco, Helfer та багато інших. Оберіть для себе чашки і горнятка, набори посуду, каструлі і баняки, сковорідки і пательні, ножі, заварники, маслянки, ложки і виделки, ножі тощо.

До -45% на текстиль для спальні – ще одна акція з прекрасними знижками на текстиль для спальні і ванни. Як зробити свою спальню комфортнішою? Можна придбати нову постіль або подушку. Чому якісна подушка надзвичайно важливо для якісного здорового сну, читайте в статті “Як вибрати ідеальну подушку”.

До -35% на господарські товари –знижки на різні дрібнички для дому, який завжди не вистачає. Акція діє на товари для зберігання продуктів, батарейки, паперові продукцію, серветки для прибирання, губки та інвентар для прибирання.

Проте не засмучуйтеся, якщо не встигнете придбати потрібне до кінця акції. Маркет важливих штук MAUDAU постійно проводить акції і розпродажі, слідкуйте за нами в соціальних мережах, щоб дізнатися про акції першими:

Схожі записи
Новини

Плани на квітень: куди піти в Києві

5 Хв
Розповідаємо про цікаві події та місця в столиці, які варто відвідати цього місяця. З приходом весни приходить і непереборне бажання гуляти містом,…
Новини

Алкогороскоп: що пити у квітні 2024

11 Хв
Розповідаємо, що чекає знаки Зодіаку в другий місяць весни та радимо, якими напоями запастися. Посилаємося на прогноз астрологині та авторки телеграм-каналу SCORPIO…
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *