Новини

Сміливі за штрихкодом: добірка товарів від українських виробників

2 Хв

Підтримка українських виробників сьогодні важлива, як ніколи. Ви будете здивовані кількістю і якістю товарів, які виробляють в Україні: це і чудова косметика, і органічні засоби для прибирання, і високоякісні іграшки. А також продукти, товари для звірят, різноманітні напої, цукерки, льодяники, мармелад та багато-багато іншого, що не так просто буде перелічити. Для вашої зручності ми розділили всі товари за категоріями. Заходьте на сторінку акції “Сміливі за штрихкодом” і вибирайте. Акція на товари українських виробників діє до кінця травня. 

Товари для дітей від українських виробників

“Ludum”, “DeLaMark”, “Кроха”, “Vladi Toys” виробляють різні види товарів, які знадобляться батькам і малятам. Це іграшки, настільні ігри, дитячі килимки, засоби для чищення перших дитячих зубчиків. Також є смачна їжа для дітей від “Bob Snail” та “Дитячі смаколики” і, звісно, дитяча вода “Малятко” та “Аквуля”.

Товари для дому українського виробництва

Можемо сміливо рекомендувати м’якенькі і тепленькі ковдри від “Ideia”, а також від “Good-Dream”. Звичайно, всім відомий “Ярослав” теж представлений на нашому сайті: є ковдри, постіль, пледи, подушки і постіль.

Зоотовари від українських виробників

Підгузки та гігієнічні товари для тварин пропонують “Природа” та “Хвіст та лапи”. “Природа” також пропонує зручні лежаки для ваших улюбленців. Є в наявності український корм для тварин.

Косметика і товари для здоров’я українського виробництва

Мабуть, ви вже бачили яскраві гелі для душу, скраби і креми від українського виробника “Mermade”? Якщо ні, то саме час спробувати: товари здивують вас не тільки якістю, але й приємною ціною. Також можемо порекомендувати “Beauty Derm”, “Dalas” та “Queen Skin”. “Beauty Derm”, до речі, пропонують чудові засоби для очищення обличчя. Радимо звернути увагу на “Hair Trend”, які виробляють різноманітні засоби для волосся.

Українські ігристі вина та алкоголь 

Ви будете здивовані, коли ознайомитеся з асортиментом ігристих вин від українських виробників. Крім добре відомого “Французького бульвару”, ви можете спробувати ігристе від “Artwinery”, “Marengo”, “Bolgrad” та від багатьох виноробень. А ви коли-небудь куштували українську горілку “Staritsky&Levitsky”?

Господарські товари і побутова хімія

На сторінці з усіма українськими брендами можете знайти товари від відомого українського виробника органічної побутової хімії “DeLaMark”, засоби для прання “Sila”, “EcoPlant” та “Start”. Є знижки на паперову продукцію від “Smile Baby” та “Сніжної панди”.

Еко- і органічні засоби від українських виробників

Крім “EcoPlant”, які роблять екологічні і безпечні засоби для прання і миття посуду, можете спробувати вже класичну марку “DeLaMark”.

Купуйте українське в маркеті важливих штук MAUDAU!

Схожі записи
Новини

Найбарвистіший фестиваль у світі

4 Хв
Розповідаємо про найкольоровіший фестиваль та цікаві факти про нього. Щовесни люди збираються на площах міст Індії та багатьох інших країн, щоб розфарбувати…
Новини

День Святого Патріка

5 Хв
Розповідаємо цікаві факти про головне ірландське свято. Щорічно 17 березня в Ірландії та інших країнах, де є багато представників ірландської діаспори, відзначають…
Новини

Масляна чи Масниця

6 Хв
Підготували цікаву вікторину про смачне свято. Для більшості людей це свято асоціюється із млинцями та веселими забавками, проте далеко не всі знайомі…
Розсилка з корисними лайфгаками
та важливими штуками

Обираємо найцікавіше та відправляємо листа раз на місяць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *